Oproštajni posjet palestinskog veleposlanika

  • 10.12.2007.
  • Premijer Federacije BiH dr. Nedžad Branković primio je danas u oproštajni posjet veleposlanika Države Palestine u Bosni i Hercegovini dr. Zuhaira Al-Shuna, koji početkom sljedeće godine odlazi na novu dužnost.

    Premijer Federacije BiH dr. Nedžad Branković primio je danas u oproštajni posjet veleposlanika Države Palestine u Bosni i Hercegovini dr. Zuhaira Al-Shuna, koji početkom sljedeće godine odlazi na novu dužnost.

    Dr. Al-Shun prenio je izraze dubokog poštovanja palestinskog naroda spram Bosne i Hercegovine. On je istaknuo kako su bilateralni odnosi Palestine i Bosne i Hercegovine u stalnom usponu, te izrazio nadu da će, nakon izgradnje zgrade Veleposlanstva ove države u Sarajevu, biti stvoreni uvjeti za još bolju suradnju.

    Premijer Branković kazao je kako nas, u Bosni i Hercegovini, raduje svaki pomak palestinske države, istaknuvši da će zadovoljstvo zbog početka gradnje Veleposlanstva Palestine biti obostrano.

    Skori dolazak u Bosnu i Hercegovinu palestinskih ministara obrazovanja i zdravstva sugovornici su ocijenili još jednim bitnim korakom u razvoju bilateralnih odnosa.