Obavještavamo vas da će u ponedjeljak (13.8.2007.) godine delegacija Vlade Federacije BiH, s premijerom dr Nedžadom Brankovićem na čelu, posjetiti Općinu Neum.

 • 10.08.2007.
 • Obavještavamo vas da će u ponedjeljak (13.8.2007.) godine delegacija Vlade Federacije BiH, s premijerom dr Nedžadom Brankovićem na čelu, posjetiti Općinu Neum.

  Obavještavamo vas da će u ponedjeljak (13.8.2007.) godine delegacija Vlade Federacije BiH, s premijerom dr Nedžadom Brankovićem na čelu, posjetiti Općinu Neum. U sastavu delegacije su zamjenik premijera FBiH i federalni ministar kulture i sporta Gavrilo Grahovac i federalni ministar prometa i komunikacija Nail Šećkanović.
   
  PROGRAM POSJETE:
   
  11,00 sati – sastanak sa predstavnicima Općine Neum i razgovor o realizaciji Programa uređenja centralnog dijela obale sa izgradnjom pristaništa i marine (zgrada Općine Neum, ulica Kralja Tomislava bb.)
   
  12,00 sati – IZJAVE ZA MEDIJE
   
  12,30 – 14,00 sati – posjeta Kapetaniji pomorske plovidbe Neum i promotivna vožnja novim viešenamjenskim plovilom ove kapetanije.
             

  Domaćin delegaciji Vlade FBiH na sastanku u Općini Neum biće načelnik Općine Ðure Obradović, a u Kapetaniji pomorske plovidbe Neum kapetan Stojan Šutalo.
   

   

  Molimo da medijski pratite ovaj događaj.