ФМПУ: За санацију клизишта у Опћини Усора издвојено 120.000 КМ

  • 29.07.2022.
  • ФМПУ: За санацију клизишта у Опћини Усора издвојено 120.000 КМ

    Федерални министар просторног уређења Јосип Мартић и начелник Опћине Усора Звонимир Анђелић данас су потписали уговор за пројект „Санација прометне инфраструктуре са санацијом клизишта, локалитет Алибеговци“, за који је Федерално министарство просторног уређења, путем јавног позива, издвојило 120.000 КМ.

    Министар Мартић је казао како га радује што је Министарство којим руководи било у могућности додијелити финансијска средства за овај важан пројект који ће допринијети побољшању услова живота локалног становништва.

    Начелник Анђелић је исказао задовољство и захвалу министру Мартићу због подршке у санацији шета насталих услијед поплава и клизишта, те изразио наду како ће сарадња Федералног министарства просторног уређења и Опћине Усора бити настављена на обострано задовољство.

    Уговор је потписан у складу са Одлуком Владе ФБиХ о усвајању Програма утрошка с критеријима расподјеле средстава која су за ову намјену осигурана су из Буџета ФБиХ за 2022. годину, саопћено је из Федералног министарства просторног уређења.