Уред Владе ФБиХ за европске интеграције: Фонд за заштиту околиша донио Одлуку у вези додјеле средстава из буџетске подршке ЕУ

  • 20.11.2023.
  • Уред Владе Федерације БиХ за европске интеграције саопћио је да је директор Фонда за заштиту околиша ФБиХ донио Одлуку која се односи на јавне позиве за додјелу средстава из буџетске подршке ЕУ, а у вези апликација провођење мјера енергијске ефикасности у стамбеним објектима за 2023. годину – ЈП БПЕУ СС 2023-1.

     

    Информације о овој одлуци у вези додјеле средстава доступне су на интернет страници Фонда за заштиту околиша ФБиХ (хттпс://фзофбих.орг.ба/одлуку-о-додјели-средстава-на-основу-поступка-проведеног-по-јавном-позиву-за-додјелу-средстава-из-будзетске-подрске-еу-за-проводјење-мјера-енергијске-ефикасности-у-стамбеним-објектима-за-2023-годину/).

     

    Из Уред Владе Федерације БиХ за европске интеграције обавјештавају јавност да је на основу прегледа пријава запримљених на дан 8.11.2023. године, по Јавном позиву за додјелу средстава из буџетске подршке ЕУ за провођење мјера енергијске ефикасности у стамбеним објектима за 2023. годину ЈП БПЕУ СС 2023-1, као и на основу другог извјештаја, право на кориштење средстава остварило 26 подносиоца пријава у укупном износу од 119.662,75 КМ.