Уред Владе ФБиХ за европске интеграције: Фонд за заштиту околиша донио нове одлуке у вези додјеле средстава из буџетске подршке ЕУ

  • 29.11.2023.
  • Уред Владе Федерације БиХ за европске интеграције саопћио је да је директор Фонда за заштиту околиша ФБиХ донио двије нове одлуке које се односе на јавне позиве за додјелу средстава из буџетске подршке ЕУ, а у вези апликација провођење мјера енергијске ефикасности у стамбеним објектима и за микро, мала и средња предузећа у Федерацији Босне и Херцеговине за 2023. годину.

    Информације о овим одлукама у вези додјеле средстава доступне су на интернет страници Фонда за заштиту околиша ФБиХ (https://fzofbih.org.ba/odluku-o-dodjeli-sredstava-na-osnovu-postupka-provedenog-po-javnom-pozivu-za-dodjelu-sredstava-iz-budzetske-podrske-eu-za-provodjenje-mjera-energijske-efikasnosti-u-mikro-malim-i-srednjim-preduzecima/     и https://fzofbih.org.ba/odluka-o-dodjeli-sredstava-na-osnovu-postupka-provedenog-po-javnom-pozivu-za-dodjelu-sredstava-iz-budzetske-podrske-eu-za-provodjenje-mjera-energijske-efikasnosti-u-stambenim-objektima-za-2023-godinu/)

    Из Уреда Владе Федерације БиХ за европске интеграције обавјештавају јавност да на основу поступка прегледа пријава запримљених од 10. до 12.11.2023. године по Јавном позиву за додјелу средстава из буџетске подршке ЈП ЕУ за провођење мјера енергијске ефикасности у стамбеним објектима за 2023. годину ЈП БПЕУ СС 2023-1, као и на основу четвртог извјештаја, право на кориштење средстава по овим одлукама остварила су 53 подносиоца пријава у укупном износу од 232.248,28 КМ.