Терзи на отворењу Cпортских игара у Лукавцу додјељена захвалница ратних војних инвалида

 • 28.09.2022.
 • Терзи на отворењу Cпортских игара у Лукавцу додјељена захвалница ратних војних инвалида

  Помоћник федералног министра за питања бораца и инвалида одбрамбено-ослободилачког рата Мирза Терзо, данас је у Лукавцу отворио 17. спортске игре РВИ ФБиХ, чији је организатор Савез ратних војних инвалида Федерације БиХ. Домаћини манифестације су представници Савеза РВИ Тузланског кантона и Организације РВИ “Синови Босне” Лукавац.

  У свом обраћању, Терзо је честитао и захвалио организаторима на припремљеним садржајима, а учесницима пожелио спортску срећу и угодно дружење.

  - Нека ове игре протекну у лијепом дружењу, размјени искустава, а прије свега у једној позитивној и побједничкој атмосфери. Ви сте били побједници кад је било најпотребније, то сте и остали. Не сумњам да ће тако бити и данас – поручио је Терзо.  

  Такмичење се одржава у Спортској дворани Јавне установе Центар за културе Лукавац уз учешће екипа Савеза ратних војних инвалида Средњобосанског, Тузланског, Босанско-подрињског, Херцеговачко-неретванског, Унско-санског, Зеничко-добојског и Кантона Сарајево.

  Савез ратних војних инвалида Федерације БиХ додијелио је Терзи захвалницу за допринос у провођењу и развоју програмских циљева и задатака овог савеза.

  Иначе, прије званичног отварања спортских игара, помоћник  федералног министра за питања бораца и инвалида одбрамбено-ослободилачког рата, положио је цвијеће на централно спомен обиљежје у Лукавцу и одао почаст шехидима и погинулим борцима.