Сутра конференција за медије Федералне агенције за управљање одузетом имовином

  • 20.06.2022.
  • Федерална агенција за управљање одузетом имовином обавјештава да ће сутра (уторак, 21. јуна/липња 2022. године) у 12:15 сати у хотелу Монти на Игману, бити одржана конференција за медије поводом скупова о изазовима и изради стратегије о одузимању незаконито стечене имовине, у сарадњи са Унитед Натионс Оффице он Другс анд Цриме (УНОДЦ).

    Наиме, Федерална агенција за управљање одузетом имовином у сарадњи са УНОДЦ-ом организује два округла стола који се одржавају данас и сутра у хотелу Монти на Игману. Тема првог округлог стола је „Изазови код одузимања незаконито стечене имовине кривичним дјелом у Федерацији БиХ”, а другог „Израда приједлога Стратегије за одузимање имовинске користи прибављене кривичним дјелом у Федерацији БиХ и Акционог плана за њено извршење”. 

    На пресс конференцији медијима ће се обратити директор Федералне агенције за управљање одузетом имовином Винко Јакић, главни федерални тужитељ Федералног тужилаштва ФБиХ Муниб Халиловић, те специјалиста за усаглашавање судске праксе при Врховном касационом суду Републике Србије Милан Бајић.

    Молимо да медијски пратите овај догађај!