Премијер Новалић посјетио складиште робних резерви у Високом: Почела подјела пакета за 17.000 социјално угрожених породица

 • 16.09.2022.
 • Премијер Новалић посјетио складиште робних резерви у Високом: Почела подјела пакета за 17.000 социјално угрожених породица

  Премијер Федерације Босне и Херцеговине Фадил Новалић посјетио је данас складиште у Високом гдје се налазе робне резерве Федерације БиХ.

   

  Како је Новалић истакнуо, ту су смјештени производи који су, према Уредби Владе ФБиХ, намијењени за 17.000 социјално угрожених породица.

   

  - Дистрибуција ових потрепштина је већ кренула. Једна трећина производа је подијељена док ће у наредној седмици бити достављена и остала роба намијењена тој категорији друштва - подвукао је Новалић.

   

  Истакнуо је да свако друштво, колико год било богато, има породице са социјалним потребама.

   

  - Но, врло је важно ићи ка том циљу и да се помогне што више социјално угроженим породицама. Циљ ове Владе је да све категорије друштва живе боље - pekao је Новалић.

   

  Подвукао је да се снага једног друштва огледа у томе колико помаже ове најугроженије категорије, те је најавио да ће Влада Федерације БиХ и даље наставити бити гарант нормалног живота у Федерацији БиХ.