Министар Исак поводом Дана независности БиХ положио цвијеће на спомен-обиљежја, те присуствовао свечаној трибини у Зеници

  • 03.03.2024.
  • Министар Исак поводом Дана независности БиХ положио цвијеће на спомен-обиљежја, те присуствовао свечаној трибини у Зеници

    Поводом обиљежавања Дана независности Босне и Херцеговине, федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак полагањем цвијећа на спомен обиљежја “Камени спавач” и “Папирна” у Зеници, одао је почаст свим жртвама одбрамбено-ослободилачког рата 1992-1995. године и Народно-ослободилачког рата 1941-1945.године, те честитао празник свим грађанима БиХ.

    Такођер, из ФМУП-а је саопћено да је министар Исак у овом граду присуствовао свечаној трибини о теми „Улога и важност одбране Горње Зенице за Град Зеницу“.

    - Сваког дана са посебним поштовањем требамо се сјетити свих бораца 7. муслиманске витешке бригаде Зеница који су показали храброст и одлучност у рату, а многи од њих су своје животе дали за слободну и суверену Босну и Херцеговину. Они су своју оданост и патриотизам доказали кад је било најпотребније, а на нама је да наставимо њихову борбу тако што ћемо очувати јединствену и цјеловиту БиХ - казао је министар Исак, саопћено је из ФМУП-а.