Рамић посјетио повратнике у Милићима - У повратничком мјесту Бешићи завршена изградња пута

 • 24.10.2022.
 • Рамић посјетио повратнике у Милићима - У повратничком мјесту Бешићи завршена изградња пута

  Федерални министар расељених особа и избјеглица Един Рамић данас је посјетио повратнике у насељу Бешићи, које се налази у милићкој мјесној заједници Дервента.

   

  Са општинским начелником Марком Савићем и представницима повратника разговарао је о реализираним пројектима у Милићиима, а које је подржало Федерално министарство расељених особа и избјеглица.

   

  Један од успјешно завршених пројеката је и асфалтирања пута у насељу Бешићи, чији је завршетак данас и озваничен.

   

  - Како се завршава грађевинска сезона, тако и ми у Министарству радове приводимо крају. Велико је интересовање за изградњом путева у повратничким мјестима. Значајан број захтјева смо ријешили. Један од таквих је овдје у Бешићима. Са Општином Милићи, повратницима и учешћем Министарства завршен је најзначајнији пројекат за људе који овдје живе. Добра путна комуникација је један од предуслова за доласком људи у њихова пријератна мјеста боравка. Видимо да овдје људи живе и да ће овај пут користити својој сврси. То је уједно и позив људима који потичу из овог лијепог краја да долазе на своја имања и обрађују их - истакнуо је министар Рамић.

   

  Добра сарадња Федералног министарства расељених особа и Општине Милићи траје протеклих неколико година и резултат је многих завршених пројеката.

   

  - Сарадња наше локалне заједнице с Министарством траје неколико година. Наши захтјеви су увијек препознати као приоритет, јер су се односили на свакодневне потребе људи који живе у нашој општини. Захвални смо на свим реализованим пројектима и видимо да су захвални и крајњи корисници, што је у коначници најважније. Очекујемо наставак добре сарадње и нове километре путева који ће нас спајати - казао је начелник Савић, саопћено је из Федералног министарства расељених особа и избјеглица.