Презентација Јавног позива за подршку развоју иновација и подузетништва: Осигуран фонд од 2.000.000 КМ

 • 15.11.2022.
 • Обавјештавамо вас да ће сутра (сриједа, 16. новембра/студеног 2022. године) с почетком у 12:00 сати, у сједишту Владе Федерације БиХ у Сарајеву (Ул. Хамдије Ћемерлића бр. 2), бити уприличено представљање Јавног позива подршке развоју иновација и подузетништва у БиХ, путем БХ ТецхЛаб платформе БХ Телецома. Иначе, најпопуларније платформе у БиХ за подршку ИЦТ старт уп идеја.

  Организатор презентације за представнике компанија и старт уп бизниса је Федерално министарство развоја, подузетништва и обрта, у сарадњи са БХ Телецомом и Привредном/Господарском комором Федерације БиХ.

  Током промоције успјешних примјера из праксе, биће уприличена и интерактивна дискусија о старт уп сцени у БиХ, те пружени одговори како доћи до средстава за инвестирање које је БХ Телецом осигурао кроз БХ ТецхЛаб платформу.

  Ријеч је о брзом инвестирању БХ ТецхЛаб са укупним фондом од 2.000.000 КМ, који ће се распоређивати у складу са динамиком поднесених и позитивно оцијењених пријава. Стартуп треба бити млађи од три године и регистрован као привредно друштво на територији БиХ. Јавни позив је отворен до 31.12.2022. године.

  Напомена: Изјаве за медије биће уприличене у 12:30 сати (прије изјава фоторепортери и сниматељи могу забиљежити почетак презентације).

  Молимо да медијски пратите овај догађај!