pomoc pomoc
Arhiva

Aktuelno

Apr
24
Sastanak sa Sindikatom

Predstavnici nove Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Sindikata razgovarali su danas u sjedištu Vlade u Sarajevu, o socijalnim pitanjima.
Više
Apr
24
Novalić - Moore: Otvorenost za suradnju

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić razgovarao je danas, u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu, sa šefom Misije Organizacije za europsku suradnju i sigurnost (OESS) u Bosni i Hercegovini Jonathanom Mooreom.
Više
Apr
24
Razgovor s Fergusonom

Danas su se, u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu, susreli premijer Federacije BiH Fadil Novalić i veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Bosni i Hercegovini Edward Alexander De Poulton Ferguson.
Više
Apr
24
Ministar Dedić s predstavnicima mljekarske industrije u FBiH

Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić održao je u Sarajevu sastanak s predstavnicima mljekarske industrije u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Više
Apr
24
Susret premijera Novalića s njemačkim ambasadorom

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić susreo se danas u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu, s ambasadorom Savezne Republike Njemačke u našoj zemlji Christianom Hellbachom.
Više
Apr
23
Ramić s udruženjima žena Podrinja

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić susreo se danas, u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu, s predstavnicama Udruženja pokret “Majke enklava Srebrenica i Žepa” i Udruženja “Žena Podrinja” Bratunac, koje su predvodile Munira Subašić i Šuhra Sinanović.
Više
Ponedjeljak,
27. april 2015.
RSS aktuelnosti
U raspravi

Ured Vlade Federacije
Za odnose s javnošću

Alipašina 41
Sarajevo
Tel: +387 33 21 29 86
Fax: +387 33 22 04 37
info@fbihvlada.gov.ba