Na temelju članka 19. stavak 2. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06) a u svezi sa člankom 8. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federa­cije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 12/03, 34/03 i 65/13), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 116. sjednici, održanoj 23.05.2014. godine, donosi

 

O D L U K U

O RASPISIVANJU JAVNOG NATJEČAJA ZA IZBOR
ČLANOVA NADZORNOG ODBORA JAVNOG
PODUZEĆA NACIONALNI PARK "UNA" DRUŠTVO SA
OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BIHAĆ

 

I

 

Raspisuje se javni natječaj za izbor članova Nadzornog odbora Javnog poduzeća Nacionalni park "Una" društvo sa ograničenom odgovornošću Bihać.
Nadzorni odbor Javnog poduzeća Nacionalni park "Una" društvo sa ograničenom odgovornošću Bihać, ima tri člana.

 

II

 

Kandidat za člana Nadzornog odbora Javnog poduzeća Nacionalni park "Una" društvo sa ograničenom odgovornošću Bihać, mora ispunjavati opće i posebne kriterije navedene u Odlu­ci Vlade Federacije Bosne i Hercegovine o utvrđivanju kriterija za izbor članova Nadzornog odbora Javnog poduzeća Nacionalni park "Una" društvo sa ograničenom odgovornošću Bihać, V broj 865/2014 ("Službene novine Federacije BiH", broj 37/14).

 

III

 

Članovi Nadzornog odbora Javnog poduzeća Nacionalni park "Una" društvo sa ograničenom odgovornošću Bihać imenuju se na razdoblje od četiri godine.

 

IV

 

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine imenovat će Povjerenstvo za provedbu izbora kandidata na prijedlog federal­nog ministra okoliša i turizma, sa zadatkom da nakon zatvaranja javnog natječaja pregleda prijave prispjele na natječaj, sačini listu s užim izborom kandidata koji ispunjavaju kriterije za izbor, po potrebi prikupi dodatne informacije o kandidatima, obavi intervju s kandidatima i nakon toga, putem Federalnog ministarstva okoliša i turizma, predloži Vladi Federacije Bosne i Hercegovine rang-listu s najboljim kandidatima.

 

V

 

Za provedbu ove odluke zadužuje se Federalno ministarstvo okoliša i turizma.     

 

VI

 

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objave u
"Službenim novinama Federacije BiH".

 

V broj 970/2014
23. svibnja 2014. godine
Sarajevo

Premijer
Nermin Nikšić, v. r.