pomoc pomoc
Arhiva

Aktualno

Apr
20
Ministar Ramić u Srebrenici

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić prisustvovao je danas sastanku Organizacionog odbora za obilježavanje 20. godišnjice genocida nad Bošnjacima Srebrenice.
Više
Apr
20
Ministar Bajrović s predstavnicima njemačke Razvojne banke

Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Reuf Bajrović primio je danas predstavnike Ureda njemačke Razvojne banke (KfW-a) u Sarajevu.
Više
Apr
17
Bajrović i Mitrović posjetili Goražde
Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Reuf Bajrović i dopredsjedavajući Predstavničkog doma Parlameta FBiH Saša Mitrović, kao i poslanici Midhat Karović i Ilhan Bušatlić, danas su posjetili kompaniju „Bekto Precisa“ u Goraždu.
Više
Apr
17
Potpisani ugovori za sanaciju klizišta u općini Maglaj

Na osnovu Protokola o saradnji, kojim su obezbijeđena sredstva za finansiranje i provedbu „Projekta CESTA“, danas je u Općini Maglaj potpisan četveropartitni ugovor za sanaciju klizišta na dijelu puta Lijesnica-Fojnica-Donji Bradići.
Više
Apr
16
Ministrica Dujmović razgovarala s predstavnicima Matice hrvatske Mostar

Federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović sastala se u zgradi Vlade FBiH u Mostaru s predsjednikom Matice hrvatske Mostar Josipom Muselimovićem i članom Predsjedništva Matice i glavnim urednikom časopisa „Motrišta“ Mirom Petrovićem.
Više
Apr
15
Ministar Bajrović učestvovao na Energetskom samitu u Neumu

Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Reuf Bajrović prisustvovao je danas otvorenju Energetskog samita u Neumu kojega je organizirao USAID pod pokroviteljstvom Državne regulatorne komisije za električnu energiju, Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske i Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH.
Više
Utorak,
21. travanj 2015.
RSS aktualnosti
U raspravi

Ured Vlade Federacije
za odnose s javnošću

Alipašina 41
Sarajevo
Tel: +387 33 21 29 86
Fax: +387 33 22 04 37
info@fbihvlada.gov.ba