Nazad

Aktuelno

Uređenje korita rijeke Plive sa slapištem Jajce
18 Sep 2007

Nadležno Federalno ministarstvo okoliša i turizma provelo je postupak za izbor projektanta, nadzonog organa i izvođača radova za projekt “Uređenje korita rijeke Plive sa slapištem Jajce”. Ispred Federalnog ministarstva okoliša i turizma koordinator projekta je uveo izvođače radova u Projekt 5. rujna 2007.godine. Rok izvodenja radova je sedam mjeseci od dana uvodenja u posao.

Uspješno je završena prva faza, dok je druga u tijeku. Dosadašnja dobra suradnja resonog federalnog ministarstva u ime Vlade Federacije BiH, Elektroprivrede HZHB i Javnog poduzeća Sliv Sava, te Općine Jajce daje jamstvo uspješnosti i treće faze, odnosno okončanja cjelokupnog projekta sanacije slapišta, sukladno glavnom projektu koji su zajednički uradili Elektroprojekt Zagreb i Energoinvest Sarajevo.

Projekt je usmjeren na zaštitu svjetski značajnih prirodnih vrijednosti, doprinijet će očuvanju kultunog i etnološkog naslijeđa, te će značajnije potpomoći daljnjem razvoju turizma regije koja ima i veliku povijesnu vrijednost

 
Četvrtak,
22. listopad 2020.
Nacrt pravila za izradu zakona i drugih propisa FBiH
VIŠE