Nazad

Aktuelno

Federalna ministrica Dilberović otvorila izložbu nagrađenih studentskih likovnih radova
17 Sep 2018


Federalna ministrica obrazovanja i znanosti Elvira Dilberović otvorila je u Centru za kulturu Mostar retrospektivnu izložbu nagrađenih likovnih radova studenata završnih godina i apsolvenata studija likovnih umjetnosti na visokoškolskim ustanovama u Federaciji BiH.

- Ovo je večer umjetnosti. Vjerujemo da je večerašnje otvaranje izložbe odlična uvertira za sutrašnji događaj i sve ono što će se događati u idućih pet dana u Mostaru, ja bih rekla, pet dana posvećenih nauci. Žao mi je da ovdje nije mnogo više ljudi, ali ovi ljudi koji su došli cijene kulturu, cijene svaki vid umjetnosti i obrazovanje - istaknula je u pozdravnom govoru ministrica Dilberović.Izložba, na kojoj je prikazano tridesetak ostvarenja u području slikarstva i kiparstva te grafike i grafičkog dizajna, organizirana je u okviru prvog izdanja Salona akademske knjige, koji će se održati u Mostaru od 18. do 22. rujna.

Jedna od tema za radove u području grafičkog dizajna bila je idejno rješenje logotipa i plakata Salona akademske knjige (Forum Librorum Academici), dok su autori radova u području slikarstva, kiparstva i grafike mogli izabrati temu po vlastitom izboru.
 
Četvrtak,
29. listopad 2020.
Nacrt pravila za izradu zakona i drugih propisa FBiH
VIŠE