Nazad

Aktuelno

Ministru Helezu uručena Zahvalnica
30 Sep 2014

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Zukan Helez sastao se danas s ratnim vojnim invalidima, članovima Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf, kojem je resorno ministarstvo pružilo pomoć u nabavci oružja.

Na sastanku je razgovarano o djelovanju Kluba, položaju boraca u toj općini, problemima s kojima se suočavaju i načinima za njihovo prevazilaženje.

Domaćini su iskazali zadovoljstvo posjetom ministra Heleza i njegovim doprinosom djelovanju Streljačkog kluba. Ova pomoć im, kako su kazali, mnogo znači, jer je Klub sada bogatiji za nekoliko novih takmičarskih pušaka koje će članovi moći koristiti već u narednih sedam dana.

Ministar Helez je istaknuo zadovoljstvo što će ova pomoć doprinijeti da ratni vojni invalidi iz Donjeg Vakufa aktivnostima u Klubu upotpune svoje slobodno vrijeme.

Tokom susreta, ministru Helezu je uručena Zahvalnica za doprinos i podršku Klubu koji okuplja ratne vojne invalide na području općine Donji Vakuf, jedinom takvom u Srednjobosanskom kantonu, saopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata.
 

 
Četvrtak,
22. listopad 2020.
Nacrt pravila za izradu zakona i drugih propisa FBiH
VIŠE