Nazad

Aktuelno

Premijer Nikšić s predstavnicima MMF-a
26 Sep 2012

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić razgovarao je danas, u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu, sa stalnim predstavnikom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Bosni i Hercegovini Milanom Cucom, kojem krajem sljedećeg mjeseca istječe mandat na ovoj dužnosti. Stoga je, ovom prigodom, predstavio premijeru svojeg nasljednika na mjestu stalnog predstavnika MMF-a u BiH, Rubena Atoyana.

Milan Cuc je kazao kako cijeni pozitivne korake koje poduzima Vlada FBiH. Ujedno, iskazao je zadovoljstvo otvorenošću i pristupačnošću dužnosnika Federalne vlade pri kontaktima s predstavnicima MMF-a.

- Vlada Federacije BiH uvijek je otvorena za dijalog s MMF-om. Nadam se da će suradnja, na obostrano zadovoljstvo, biti nastavljena i s novim predstavnikom MMF-a - kazao je Nikšić, zahvalivši Cucu za velike napore koje je uložio tijekom svog angažmana u našoj zemlji.

Predstavljajući svojeg nasljednika, Milan Cuc je kazao kako Ruben Atoyan ima veliko iskustvo u radu u europskim zemaljama, budući je dosad kao dužnosnik MMF-a boravio u Rumunjskoj, Hrvatskoj i Ukrajini.

 
Utorak,
27. listopad 2020.
Nacrt pravila za izradu zakona i drugih propisa FBiH
VIŠE