Nazad

Aktuelno

Suradnja BH Pošte i Turske pošte
10 Sep 2009

Premijer Federacije BiH Mustafa Mujezinović i federalni ministar prometa i komunikacija Nail Šećkanović primili su danas izaslanstvo Turskih pošta, na čelu s generalnim direktorom Osmanom Turgulom, koje u našoj zemlji boravi radi uspostave suradnje s JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo.

Tijekom susreta, kojem je nazočio i izvršni direktor Sektora za razvoj i informacioni sistem BH Pošta Enes Džihić, premijer Mujezinović je istaknuo kako je poštanski promet samo jedna od brojnih oblasti u kojoj BiH i Turska mogu surađivati. On je, također, pozdravio potpisani Memorandum o suradnji dviju pošta, koji će biti konkretiziran kroz razgovore njihovih tehničkih timova.

Direktor Turgul je danas, u ime ministra prometa i komunikacija Republike Turske, premijeru Mujezinoviću i ministru Šećkanoviću uručio poziv za sudjelovanje na Međunardonom forumu o transportu, koji se u Istanbulu održava od 27.9 do 1.10. ove godine.

Kako je kazano tijekom susreta, BH Pošta i Turska pošta će, povodom 9. listopada/oktobra - Svjetskog dana pošta, izdati zajedničku poštansku marku.
 

 
Nedjelja,
25. listopad 2020.
Nacrt pravila za izradu zakona i drugih propisa FBiH
VIŠE