Na temelju čl. 36. i 37. Zakona o izvršavanju Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu ("Službene novine Federacije BiH", br. 102/15 i 96/16), na prijedlog federalne ministrice okoliša i turizma, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 81. sjednici, održanoj 08.12.2016. godine, donosi

 

O D L U K U

O IZMJENI ODLUKE O USVAJANJU PROGRAMA
UTROŠKA SREDSTAVA "TEKUĆI TRANSFERI
DRUGIM RAZINAMA VLASTI I FONDOVIMA -
TRANSFER ZA SANACIJU DONJEG TOKA RIJEKE
TREBIŽAT, SLAPOVI KRAVICE I KOĆUŠE"
UTVRĐENOG PRORAČUNOM FEDERACIJE BOSNE I
HERCEGOVINE ZA 2016. GODINU FEDERALNOM
MINISTARSTVU OKOLIŠA I TURIZMA

 

I

 

U Odluci o usvajanju Programa utroška sredstava "Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima - Transfer za sanaciju donjeg toka rijeke Trebižat, slapovi Kravice i Koćuše" utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu Federalnom ministarstvu okoliša i turizma ("Službene novine Federacije BiH", broj 88/16), točka IV mijenja se i glasi:
"Sredstva iz točke II ove odluke implementirati će Općina Ljubuški i Federalno ministarstvo okoliša i turizma sukladno sa Zakonom o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine ("Službeni glasnik BiH", broj 39/14).
Međusobni odnosi između Općine Ljubuški i Federalnog ministarstva okoliša i turizma regulirat će se posebnim ugovorom o prijenosu sredstava Općini Ljubuški".

 

II

 

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u
"Službenim novinama Federacije BiH".

 

V broj 2137/2016
08. prosinca 2016. godine
Sarajevo

Premijer
Fadil Novalić, v. r.