Na temelju članka 19. stavak 2 Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06), čl. 32. i 69. stavak (1) točka a) Zakona o javnim nabavama ("Službeni glasnik BiH", broj 39/14) Vlada Federacije Bosne i Hercegovine na 59. sjednici, održanoj 24.06.2016. godine, donosi

 

O D L U K U

O DODJELI OKVIRNOG SPORAZUMA ZA NABAVU
MICROSOFT SOFTVERA PUTEM KOLIČINSKOG
LICENCIRAN JA (VOLUME LICENCING) I SOFTVERSKOG OSIGURANJA (SOFTWARE ASSURANCE), KROZ ENTERPRISE UGOVOR

 

I

 

Nakon provedenog postupka javnih nabava putem otvorenog postupka za nabavu roba - Microsoft softvera putem količinskog licenciranja (Volume Licensing) i softverskog osiguranja (Software Assurance) za potrebe proračunskih korisnika Federacije Bosne i Hercegovine, dodjeljuje se Okvirni sporazum najpovoljnijem ponuditelju - konzorciju SYS Company d.o.o. Sarajevo (nositelj konzorcija) i Teamwork d.o.o. Mostar (član konzorcija).

 

II

 

Okvirni sporazum je sastavni dio ove odluke.

 

III

 

Sa Ponuditeljem iz točke I ove odluke, sukladno potrebama, zaključit će se pojedinačni ugovori za proračunsku 2016, 2017. i 2018. godinu.

 

IV

 

Ovlašćuje se Fadil Novalić, premijer Federacije Bosne i Hercegovine da, u ime Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, potpiše Okvirni sporazum za nabavu i isporuku Microsoft softvera putem količinskog licenciranja (Volume Licencing) i softverskog osiguranja (Software Assurance), kroz Enterprise ugovor.

 

V

 

Za realiziranje' ove odluke zadužuju se Federalno ministarstvo financija i Generalno tajništvo Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, svatko u okviru svoje nadležnosti.

 

VI

 

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u
"Službenim novinama Federacije BiH".

 

V broj 1339/2016
24. lipnja 2016. godine
Sarajevo

Premijer
Fadil Novalić, v. r.