Na temelju članka 19. stavak (2) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06) i članka 10. Uredbe o vršenju ovlasti u gospodarskim društvima sa sudjelovanjem državnog kapitala iz nadležnosti Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", broj 44/15), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine na 29. sjednici, održanoj 05.11.2015. godine, donosi

 

O D L U K U

O DAVANJU PRETHODNE SUGLASNOSTI ZA
IMENOVANJE VRŠITELJA DUŽNOSTI ČLANOVA
NADZORNOG ODBORA GOSPODARSKOG DRUŠTVA
KONFEKCIJA BORAC D.D. TRAVNIK ISPRED
DRŽAVNOG KAPITALA

 

I

 

Daje se prethodna suglasnost za imenovanje vršitelja dužnosti članova Nadzornog odbora gospodarskog društva Konfekcija BORAC d.d. Travnik ispred državnog kapitala, na vremensko razdoblje do najviše tri mjeseca, odnosno do okončanja natječajne procedure, počev od dana stupanja na snagu Odluke Skupštine o imenovanju članova Nadzornog odbora, i to:
1.     Mirza Dužan
2.     Amer Bektaš
3.     Memnun Trako

 

II

 

Stupanjem na snagu ove odluke prestaje da važi Odluka o davanju suglasnosti na prijedlog za imenovanje kandidata na upražnjene pozicije za četiri člana Nadzornog, odbora gospodarskog društva Konfekcija BORAC d.d. Travnik ("Službene novine Federacije BiH", broj 36/15).

 

III

 

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u
"Službenim novinama Federacije BiH".

 

V broj 1477/2015
05. studenoga 2015. godine
Sarajevo

Premijer
Fadil Novalić, v. r.