Na temelju članka 19. stavak 3. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06), a sukladno Strategiji obuke za uposlenike u jedinicama lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine, koja je usvojena Odlukom o usvajanju Strategije obuke za uposlenike u jedinicama lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine, V broj: 199/12 ("Službene novine Federacije BiH", broj 19/12), na prijedlog federalnog ministra pravde, Vlada Federacije Bosne i Hercego­vine na 30. žurnoj sjednici, održanoj 01.07.2013. godine, donosi

 

R J E Š E NJ E

O IMENOVANJU RADNE SKUPINE ZA IZRADU PRIJEDLOGA ODLUKE ZA OSIGURANJE FINANCIJSKE ODRŽIVOSTI OBUKE ZA
UPOSLENIKE U JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE

 

I

 

U Radnu skupinu za izradu prijedloga odluke za osigu­ranje financijske održivosti obuke za uposlenike u jedinicama lokalne samouprave Federacije Bosne i Hercegovine, imenuju se:
1.      Ivan Matešić, Federalno ministarstvo pravde,
2.      Ibrahim Trnovac, Federalno ministarstvo financija-Federalno ministarstvo finansija,
3.      Mirsad Bašić, Agencija za državnu službu Federa­cije Bosne i Hercegovine,
4.      Edin Smajić, načelnik Općine Vogošća,
5.      Ljubo Grizelj, načelnik Općine Grude,
6.      Nedžad Zukanović, načelnik Općine Ključ.

 

II

 

Zadatak Radne skupine iz točke I ovog rješenja je da, u razdoblju od lipnja do rujna 2013. godine, uz podršku Razvojnog programa ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini, pripremi prijedlog odluke/rješenja za osiguranje financijske održivosti oblike za uposlenike u jedinicama lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine, kojim će se predvidjeti sustav redovitog sufinanciranja, a preraspodjelom i ciljanim usmjera­vanjem sredstava koja su već predviđena proračunima na različitim razinama vlasti u Federaciji Bosne i Hercegovine.

 

III

 

Ovo rješenje stupa na snagu narednog dana od dana objave u
"Službenim novinama Federacije BiH".

 

V broj 600/2013
01. srpnja 2013. godine
Sarajevo

Premijer
Nermin Nikšić, v. r.