Temeljem članka 19. stavak 2. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", broj 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06), a sukladno članku 13. Uredbe o pravilima promjene strukture kapitala poduzeća po osnovu zajedničkog ulaganja ("Službene novine Federacije BiH", broj 73/06), na prijedlog Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 23. izvanrednoj sjednici održanoj 29. rujna 2010. godine, donosi

 

O D L U K U

O DAVANJU SUGLASNOSTI NA ANEX UGOVORA O ZAJEDNIČKOM ULAGANJU ZAKLJUČENOG
IZMEĐU ULAGAČA IP "KRIVAJA" D.O.O.
ZAVIDOVIĆI I "FEREMPEX" D.O.O. ZAVIDOVIĆI
DANA 24.09.2008. GODINE U SARAJEVU

 

I

 

Daje se suglasnost na Anex Ugovora o zajedničkom ulaganju zaključenog između ulagača IP "Krivaja" d.o.o. Zavidovići i "Ferimpex" d.o.o. Zavidovići dana 24.09.2008. godine u Sarajevu.
Anex ugovora iz stavka 1. ove točke čini sastavni dio ove Odluke.

 

II

 

Za potpisivanje Anexa ugovora iz točke I ove Odluke, kao supotpisnici u ime Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, ovlašćuju se premijer MUSTAFA MUJEZINOVIĆ, federalni ministar energije, rudarstva i industrije mr. VAHID HEĆO i direktor Agencije za privatizaciju u Federaciji Bosne i Hercegovine ENES GANIĆ.

 

III

 

Za realizaciju ove Odluke zadužuju se Federalno ministar­stvo energije, rudarstva i industrije i IP "Krivaja" d.o.o. Zavidovići, svatko u okviru svojih nadležnosti.

 

IV

 

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i ista će se objaviti u "Službenim novinama Federacije BiH",

 

V broj 834/10
29. rujna 2010. godine
Sarajevo

Premijer
Mustafa Mujezinović, v. r.