Na temelju članaka 34. i 36. Zakona o izvršavanju Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2008.godinu ("Službene novine Federacije BiH", broj 87/08), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je, na 111. sjednici održanoj 30. srpnja 2009. godine, donijela


O D L U K U

O USVAJANJU PROGRAMA UTROŠKA SREDSTAVA
"TRANSFER ZA SANACIJU MLINICE NA UNI,
TREBIŽATU, DREŽNICI, VRIOŠTICI I DR. U FBiH"
UTVRĐENIH PRORAČUNOM FEDERACIJE BiH
ZA 2009. GODINU, FEDERALNOM MINISTARSTVU
OKOLIŠA I TURIZMA


I


Usvaja se Program utroška Sredstava "Transfer za sanaciju mlinice na Uni, Trebižatu, Drežnici, Vrioštici i dr. u FBiH" utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2009. godinu, ("Službene novine Federacije BiH", broj 87/07), u razdjelu 61, pozicija 614100, u iznosu 200.000,00 KM i to za:
1. Izrada projektnih zadataka za sanaciju mlinica na Uni, Trebižatu, Drežnici, Vrioštici:
2. Izrada projekata sanacije mlinica na Uni, Trebižatu Drežnici, Vrioštici;
3. Izvođenje sanacijskih radova na mlinicama na Uni, Trebižatu, Drežnici, Vrioštici.


II


Sredstva iz točke I ove Odluke implementirat će Federalno ministarstvo okoliša i turizma sukladno Zakonu o javnim nabavama Bosne i Hercegovine i drugim propisima.


III


O utrošenim sredstvima iz točke I ove Odluke Federalno ministarstvo okoliša i turizma će tromjesečno izvještavati Federalno ministarstvo financija - Federalno ministarstvo finansija sukladno Zakonu o proračunu u Federaciji Bosne i Hercegovine.


IV


Za realizaciju ove Odluke zadužuju se Federalno ministarstvo financija-Federalno ministarstvo finansija i Federalno ministarstvo okoliša i turizma, svatko u okviru svoje nadležnosti.


V


Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenim novinama Federacije BiH".


V broj 583/09
30. srpnja 2009. godine
Sarajevo

Premijer
Mustafa Mujezinović, v. r.