Na temelju članka 13. stavak 2. Uredbe o organiziranju i načinu vršenja arhivskih poslova u organima uprave i službama za upravu u Federaciji Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", broj 22/03), direktor Ureda Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za zakonodavstvo i usklađenost sa propisima Europske unije donosi


R J E Š E NJ E

O IMENOVANJU KOMISIJE ZA POPIS
BEZVRIJEDNE REGISTRATURNE GRAĐE

1. Imenuje se Komisija za popis bezvrijedne registraturne grade, u sastavu:
1. AZRA BUBLIN, predsjednica,
2. NADŽIJA ČENGIĆ, član,
3. BILJANA PUKETA, član.
2. Zadatak komisije iz točke 1. ovog Rješenja je da u roku od 60 dana od dana donošenja rješenja izvrši popis bezvrijedne registratume grade sukladno Uredbi o organiziranju i načinu vršenja arhivskih poslova u organima uprave i službama za upravu u Federaciji Bosne i Hercegovine i Listom kategorija registratume grade sa rokovima čuvanja ("Službene novine Federacije BiH", broj 22/03).
3. Predsjednica i članovi komisije za rad imaju pravo na naknadu koja će se odrediti posebnim rješenjem, sukladno Odluci o načinu obrazovanja i utvrđivanju visine naknade za rad radnih tijela osnovanih od strane Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i rukovoditelja federalnih organa državne službe ("Službene novine Federacije BiH", br. 80/07 i 6/08).
4. Ovo Rješenje stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u ''Službenim novinama Federacije BiH''.

Broj 01-34/1-1194/08
1. prosinca/decembra 2008. godine
Sarajevo

Direktor
Željko Silađi, v.r.