Na osnovu člana 19. stav 2. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", broj 1/94, 8/95, 58/02, 19/03 i 8/06), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine na 70. sjednici, održanoj 24. septembra 2008. godine, donijela je


O D L U K U

O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O DAVANJU
SAGLASNOSTI NA IDEJNI PROJEKT
INFORMACIONOG SISTEMA MALIH I SREDNJIH
PREDUZEĆA (ISR MSP) U FEDERACIJI BOSNE I
HERCEGOVINE


I


U Odluci o davanju saglasnosti na Idejni projekt informacionog sistema malih i srednjih preduzeća (ISR MSP) u Federaciji Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", broj 49/08), u tački I iza riječi "obrta" zarez se zamjenjuje riječima: "i Federalnom ministarstvu trgovine".


II


U tački II iza riječi: "Hercegovine" riječ "i" zamjenjuje se zarezom, a iza riječi "obrta" dodaju se riječi: "i Federalno ministarstvo trgovine".


III


Tačka III mijenja se i glasi:
"Zadužuju se Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta i Federalno ministarstvo trgovine da u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama u Bosni i Hercegovini, provedu postupak izbora najpovoljnijeg ponuđača za izradu Glavnog projekta uspostave informacionog sistema za mala i srednja preduzeća (ISR MSP)".


IV


U tački IV u petom redu iza riječi: "obrta" dodaju se riječi: "i Federalno ministarstvo trgovine iz sredstava utvrđenih u razdjelu 22. ekonomski kod 821300-Nabavka opreme - Federalno ministarstvo trgovine".


V


U tački V iza riječi "obrta" dodaje se zarez i riječi: "i Federalno ministarstvo trgovine".


VI


Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenim novinama Federacije BiH".


V broj 822/08
24. septembra/rujna 2008. godine
Sarajevo

Premijer
dr. Nedžad Branković, s.r.