Temeljem članka 57. stavak 5. Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji (''Službene novine Federacije BiH'', broj 33/04), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, donosi


O D L U K U

O UTVRĐIVANJU KOEFICIJENTA ZA
USKLAĐIVANJE VISINE MJESEČNIH NOVČANIH
PRIMANJA KORISNIKA BRANITELJSKO-
INVALIDSKE ZAŠTITE ZA MJESEC
OŽUJAK 2007. GODINE


I


Utvrđuje se koeficijent 0;96 (nula,zarez,devedesetšest) za usklađivanje visine mjesečnih novčanih primanja korisnika braniteljsko-invalidske zaštite za mjesec ožujak 2007. godine.


II


Temeljem koeficijenta iz točke I ove Odluke i Odluke o utvrđivanju osnovice za određivanje visine mjesečnih novčanih primanja korisnika braniteljsko-invalidske zaštite za 2007. godinu (''Službene novine Federacije BiH'' br. 10/07), utvrdit će se visina novčanih primanja osobnih i obiteljskih korisnika prava braniteljsko-invalidske zaštite za mjesec ožujak 2007. godine, sukladno odredbama Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji (''Službene novine Federacije BiH'', br. 33/04), kao i za korisnike prava braniteljsko-invalidske zaštite koji su to prvo stekli do 06.04.1992. godine, sukladno propisima iz članka 69. stavak 2. Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji.


III


Temeljem ove Odluke federalni ministar za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata izdaje naredbu o visini mjesečnih novčanih primanja za sve korisnike iz točke II ove Odluke, koji će se isplaćivati za mjesec ožujak 2007. godine.


IV


Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u ''Službenim novinama Federacije BiH''.


V broj 149/07
19. travnja 2007. godine
Sarajevo

Premijer
dr. Nedžad Branković, v.r.