Na temelju članka 21. Zakona o proračunima u Federaciji Bosne i Hercegovine (''Službene novine Federacije BiH'', broj 19/06) i točke II Odluke o  privremenom financiranju Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje siječanj – ožujak 2007. godine (''Službene novine Federacije BiH'', broj 6/07), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine donosi

 

O D L U K U 

O ODOBRAVANJU IZDVAJANJA SREDSTAVA IZPRIVREMENOG FINANCIRANJA FEDERACIJE
BOSNE I HERCEGOVINE ZA RAZDOBLJE SIJEČANJ – OŽUJAK 2007. GODINE VLADI FEDERACIJE BOSNE I
HERCEGOVINE, ZA POTREBE FINANCIRANJA
FEDERALNE UPRAVE ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE

 

I

 

Na temelju Odluke o privremenom finansiranju Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje siječanj – ožujak 2007. godine (''Službene novine Federacije BiH'', broj 6/07) odobrava se izdvajanje sredstava Vladi Federacije Bosne i Hercegovine u ukupnom iznosu od 1.352.901,00 KM, za potrebe financiranja Federalne uprave za inspekcijske poslove, za sljedeće namjene:

 

II

 

Sredstva iz točke I ove Odluke će biti isplaćena sa pozicije ''Tekuća pričuva Vlade Federacije'' iz sredstava privremenog financiranja Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje siječanj – ožujak 2007. godine.

 

III

 

Za realiziranje ove Odluke zadužuju se Federalno ministarstvo financija – Federalno ministarstvo finansija i Stručna služba Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, svatko u okviru svoje nadležnosti.

 

IV

 

Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objave u ''Službenim novinama Federacije BiH''.

 

V broj 31/07
1. veljače 2007. godine
Sarajevo

Premijer
dr. Ahmet Hadžipašić, v.r.