Na osnovu člana 7. Zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine (''Službeni glasnik BiH'', broj 49/04, 19/05 i 52/05) i članova 5. i 6. Uputstva o primjeni Zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine (''Službeni glasnik BiH'', broj 3/05), sekretar Vlade Federacije Bosne i Hercegovine donosi


R J E Š E NJ E

O IMENOVANJU KOMISIJE ZA PROVOĐENJE
POSTUPKA JAVNE NABAVKE


1.Obrazuje se Komisija za provođenje postupka nabavke računarske opreme za potrebe Stručne službe Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u sastavu:

1. ALMA GAŠEVIĆ-MUSLIĆ, predsjednik
2. IZETA PAZALJA, član
3. OMER POPARA, član
4. ĐENETA MEKIĆ, sekretar

2.Komisija je ovlaštena za provođenje postupka nabavke od dana njenog obrazovanja do okončanja svih poslova vezanih za nabavku u skladu sa članom 46. Zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine i članom 6. Uputstva o primjeni Zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine.
3. Komisija je dužna da, nakon okončanja postupka dostavi sekretaru Vlade Federacije Bosne i Hercegovine preporuku zajedno sa izvještajem o radu i razlozima izdavanja takve preporuke.
4.Za rad na navedenim poslovima, članovima i sekretaru Komisije, isplatit će se naknada u skladu sa Odlukom o načinu obrazovanja i visini naknade za rad stručnih komisija i drugih radnih tijela osnovanih od strane Vlade Federacije BiH i rukovoditelja federalnih organa državne službe (''Službene novine Federacije BiH'', br. 39/04 i 41/05).
Visina naknade utvrdit će se posebnim rješenjem.
5.Ovo Rješenje objavit će se u ''Službenim novinama Federacije BiH''.


V broj 03-02-176-2/06
27. septembra/rujna 2006. godine
Sarajevo

Sekretar Vlade
Ismet Trumić, s.r.