Temeljem članka 19. stavak 2. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (''Službene novine Federacije BiH'', broj 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06), a u vezi sa člankom 9. stavak 2. Zakona o Vladinim, ministarskim i drugim imenovanjima (''Službene novine Federacije BiH'', br. 12/03 i 34/03), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 162. sjednici održanoj 17. srpnja 2006. godine, donosi


R J E Š E N J E

O IMENOVANJU POVJERENSTVA ZA IZBOR
ČLANOVA NADZORNOG ODBORA INVESTICIJSKE
BANKE D.D. SARAJEVO


1.Imenuje se Povjerenstvo za izbor članova Nadzornog odbora Investicijske banke Federacije Bosne i Hercegovine d.d. Sarajevo /u daljnjem tekstu: Povjerenstvo/ u slijedećem sastavu:

1. NUSRETA ČERKEZ, predsjedateljka Povjerenstva, Federalno ministarstvo financija
2. BELMA IZMIRLIJA, član. Federalno ministarstvo financija
3. MIRO KREZIĆ, član, Agencija za bankarstvo Federacije Bosne i Hercegovine
4. RAMIZA KADIĆ, Investicijska banka Federacije BiH
5. VJEKOSLAV DOMLJAN, član, Investicijska banka Federacije BiH

2.Povjerenstvo iz točke I ovoga Rješenja provest će proceduru za imenovanje kandidata za upražnjene pozicije po prijavama koje su podnesene u propisanom roku, sukladno odredbama Zakona o Vladinim, ministarskim i drugim imenovanjima.
3.Povjerenstvo je dužno sastaviti listu sa užim izborom najboljih kandidata koji ispunjavaju kriterije za imenovanje i listu dostaviti Vladi Federacije Bosne i Hercegovine radi konačnog imenovanja.
4. Ovo Rješenje objavit će se u ''Službenim novinama Federacije BiH''.


V broj 423/06
27. srpnja/jula 2006. godine
Sarajevo

Premijer
dr. Ahmet Hadžipašić, v.r.