O D L U K U
O IZMJENAMA ODLUKE O ROKOVIMA
ZANAVLJANJA FEDERALNIH ROBNIH REZERVI
I
U Odluci o rokovima zanavljanja federalnih robnih rezervi (''Službene novine
Federacije BiH'', broj 4/01), točka V mijenja se i glasi:
''Federalna direkcija zanavlja robu iz robnih rezervi sukladno sa srednjoročnim
i godišnjim programima u ovim rokovima:
| Red. br. |
NAZIV PROIZVODA |
ROK OBNAVLJANJA |
UVJETI ČUVANJA |
|||
| Temperatura |
Relativna |
|||||
| Godina od-do |
Mjeseci od-do |
Min. |
Max. |
Vlažnost zraka u % |
||
| 1 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|
| 1. |
A)ŽITARICE Pšenica |
2-3 |
8 |
18 |
75-80 |
|
| 2. |
Raž |
2-3 |
- |
8 |
18 |
75-80 |
| 3. |
Ječam |
2-3 |
- |
8 |
18 |
75-80 |
| 4. |
Riža |
- |
12-18 |
2 |
18 |
65-70 |
| 5. |
Kukuruz |
1-2 |
- |
7 |
14 |
65-70 |
| 6. |
B)PAKOVANA ROBA (egalizirano pakovanje) Grah u zrnu pakovan u vreće |
1-2 |
2 |
18 |
65-80 |
|
| 7. |
Grašak u zrnu pakovan u vreće |
1-2 |
- |
2 |
18 |
65-80 |
| 8. |
Tjestenina bez jaja pakovana u plastičnoj ambalaži |
1-2 |
- |
8 |
18 |
75-80 |
| 9. |
Tjestenina sa jajima pakovana u plastičnoj ambalaži |
- |
12-18 |
8 |
18 |
75-80 |
| 10. |
Jaja u prahu pakovana u limenke |
- |
8-10 |
0 |
15 |
65-70 |
| 11. |
Mlijeko u prahu pakovano u limenke |
- |
6-7 |
0 |
15 |
70-75 |
| 12. |
Šećer kristal upakovan u polipropilenske vreće |
3-4 |
- |
8 |
12 |
60-65 |
| 13. |
So za jelo (vakumirana-jodirana) pakovana u vreće |
- |
3 |
10 |
25 |
60-65 |
| 14. |
Rafinirano suncokretovo ulje u konzumnoj ambalaži |
- |
6-9 |
5 |
18 |
60-70 |
| 15. |
C)KONZERVIRANI MESNI PROIZVODI Konzerve mesne trajne |
1-2 |
3 |
15 |
65-75 |
|
| 16. |
Konzervirana riba |
1-2 |
- |
3 |
15 |
65-75 |
| 17. |
D)PRERAĐEVINE OD POVRĆA Đuveč, pakovan u staklenke |
2 |
0 |
20 |
70-75 |
|
| 18. |
Miješana salata, pakovana u staklenke |
3 |
- |
0 |
20 |
70-75 |
| 19. |
Pasterizirani krastavac, pakovan u staklenke |
3 |
- |
0 |
20 |
70-75 |
| 20. |
Paradajz pire, pakovan u limenke |
2 |
- |
0 |
20 |
70-75 |
| 21. |
E)PRERAĐEVINA OD VOĆA Miješana marmelada pakovana u plastičnoj ambalaži ili staklenke |
1-2 |
0 |
20 |
70-75 |
|
| 22. |
F)SMRZNUTO MESO Pileće smrznuto meso |
- |
6 |
-20 |
-18 |
90-95 |
| 23. |
G)DODATAK JELIMA Dodatak jelima |
2 |
0 |
20 |
69-75 |
|
| 24. |
H)KONDITORSKI PROIZVODI Mliječni keks |
1 |
0 |
20 |
69-75 |
|
| 25. |
Mliječna čokolada, šećerna tabla |
1 |
0 |
20 |
69-75 |
|
| 26. |
Kakao krem s lešnicima |
1 |
0 |
20 |
69-75 |
|
| 27. |
Biskvit s voćnom želeom i čokoladnim prelivom |
- |
8 |
0 |
20 |
69-75 |
| 28. |
I)VINO Vino u rinfuzi, u cisternama |
1 |
12 |
18 |
30-60 |
|
| 29. |
J)MEDICINSKA OPREMA Skalpeli sa držačem |
5 |
0 |
20 |
60-65 |
|
| 30. |
Zavoj za prvu pomoć |
3 |
- |
0 |
20 |
60-65 |
| 31. |
Torbica prve pomoći |
3 |
- |
0 |
20 |
60-65 |
| 32. |
Abdominalni zavoj |
3 |
- |
0 |
20 |
60-65 |
| 33. |
MULL zavoj |
5 |
- |
0 |
20 |
60-65 |
| 34. |
Vata sanitetska u roli |
5 |
- |
0 |
20 |
60-65 |
| 35. |
Gipsani zavoj |
5 |
- |
0 |
20 |
60-65 |
| 36. |
Hidrofilna gaza u balama |
5 |
- |
0 |
20 |
60-65 |
| 37. |
K)NAGTNI DERIVATI Dizel Bas En 590 |
5 |
||||
| 38. |
BMB 95 Bas En 228 |
5 |
- |
- |
- |
- |
| 39. |
Bas 1002 LUEL |
5 |
- |
- |
- |
- |
II
U točki VII u drugom redu iza riječi ''ravnatelj'' stavlja se točka, a ostali
dio teksta briše se.
III
Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objave u ''Službenim novinama
Federacije BiH''.
V broj 596/06
rujna 2006. godine
Sarajevo
Premijer
dr. Ahmet Hadžipašić, v.r.