Na osnovu člana 135. Zakona o radnim odnosima i plaćama službenika u organima uprave u Federaciji Bosne i Hercegovine (“Službene novine Federacije BiH”, broj: 13/98) i član 26. Uredbe o postupku nabavke roba, vršenju usluga i ustupanju radova (“Službene novine Federacije BiH”, broj: 34/04) sekretar Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, donosi

 

RJEŠENJE

O IMENOVANJU ČLANOVA KOMISIJE ZA PRIHVATANJE, OTVARANJE I VREDNOVANJE PONUDA U POSTUPKU NABAVKE ROBA, VRŠENJU USLUGA I USTUPANJU RADOVA U 2005. GODINI

 

 

   U Komisiji za prihvtanje, otvaranje i vrednovanje ponuda u postupku nabavke roba, vršenju usluga i ustupanju radova u 2005. godini menuju se:

 

  1. IZETA PAZALJA, predsjednik
  2. OMER POPARA, član
  3. ALMA GAŠEVIĆ-MUSLIĆ, član

 

 

Zadatak Komisije je da postupak prihvatanja, otvaranja i vrednovanja ponuda kao i ostale poslove u vezi sa navedenim vrši u skladu sa Uredbom o postupku nabavke roba, vršenju usluga i ustupanju radova (“Službene novine Federacije BiH”, broj: 34/04).

 

Komisije će nakon provedenog postupka, saglasno članu 37. navedene uredbe sačiniti zapisnik o izvršenom postupku u koji je potrebno unijeti sve relevantne podatke i odmah ga dostaviti sekretaru Vlade Federacije BiH, a najkasnije u roku od osam dana od dana otvaranja ponuda.

 

Za učesnike u radu Komisije, njenim članovima pripada naknada u skladu sa važećim propisom.

 

Visinu naknade posebnim aktom utvrđuje sekretar Vlade nakon dostavljenog izvještaja Komisije.

 

 

 

 

Broj:03-34-539-1/04

28.oktobra/listopada 2004. godine

Sarajevo

Sekretar Vlade Ismet Trumić s.r.