Na temelju članka 19. stavak 3. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (''Službene novine Federacije BiH'', br. 1/94, 8/95, 58/02 i 19/03) i točke II Odluke o načinu obrazovanja i visini naknade za rad stručnih komisija i drugih radnih tijela osnovanih od strane Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i rukovoditelja federalnih organa državne službe (''Službene novine Federacije BiH'', broj 39/04), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine donosi

R J E Š E NJ E

O IMENOVANJU KOMISIJE ZA IZBOR ČLANOVA IZ
FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE U UPRAVNI
ODBOR ''NEOVISNI OPERATER SUSTAVA
U BOSNI I HERCEGOVINI''

I

Imenuje se Komisija za provođenje javnog natječaja za izbor članova iz Federacije Bosne i Hercegovine u Upravni odbor ''Neovisni operator sustava u Bosni i Hercegovini'' sa sjedištem u Sarajevu, u sastavu:

1. TARIK BEGIĆ, Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije, predsjednik
2. mr. STIPO BULJAN, Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije, član
3. JASMINA PAŠIĆ, Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije, član
4. NIKOLA ANTUNOVIĆ, Vlada Federacije BiH, član
5. doc. dr. sci. NERMIN SARAJLIĆ, Univerzitet u Tuzli, član

II

Zadatak Komisije iz točke I ovog rješenja je da odmah po zatvaranju javnog natječaja pregleda prijave prispjele na natječaj, sačini listu sa užim izborom kandidata koji ispunjavaju kriterije za imenovanje, po potrebi prikupi dodatne informacije o kandidatima, obavi intervjue sa kandidatima i nakon toga, putem pismenih preporuka, predloži Vladi Federacije Bosne i Hercegovine rang-liste sa najboljim kandidatima na daljnje razmatranje.

III

Za učešće u radu Komisije, njenima članovima, pripada naknada sukladno odredbama točke V odluke o načinu obrazovanja i visini naknade za rad stručnih komisija i drugih radnih tijela osnovanih od strane Vlade Federacije i rukovoditelja federalnih organa državne službe (''Službene novine Federacije BiH'', broj 39/04).

IV

Ovo rješenje stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u ''Službenim novinama Federacije BiH''.

V broj 505/04
21. listopada 2004. godine
Sarajevo

Premijer
dr. Ahmet Hadžipašić, v.r.